Dijous gras és una festa que es celebra el dia anterior al Dimecres de Cendra, conegut popularment com a Dijous Llarder.
Aquest dia és costum celebrar àpats familiars que tenen per protagonista a tot tipus de menjar que combina els ous amb la carn.
Primer Plat:
Ous farcits
Torrada amb tomàquet i assortiments de botifarres
Truita a la francesa
Canapés amb ous de codorniu i botifarrons
Segon Plat:
Brandada de bacallà
Assortiment de fregits:Bunyols de bacallà, croquetes, patates parissines...
Lluç a la planxa amb verdures
Xai a la brasa amb patates al caliu
Postre:
Coca de llardons
Assortiment de bunyols: aire, chocolata, crema ,nata...
Pastís de formatge amb salsa de gers
Brownie de xocolata amb salsa de menta
lunes, 16 de noviembre de 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario